VII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

2-3-4 Haziran 2022 tarihinde Türk dünyası ortak kültüründe önemli bir yeri olan Azerbaycan Cumhuriyeti’nin başkenti Bakü’de düzenlenen  INCSOS VII Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresinde okulumuzu Öğr. Grv.Dr. Gülten ŞEN ve Doç.Dr. Metin ÇALIK temsil  etmiştir.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ve Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Başkanı Prof. Dr. Sahibe GAFAROVA’nın himayelerinde Uluslararası Balkan Üniversitesi Skopje/MAKEDONYA ve Azerbaycan ADA Üniversitesi iş birliği gerçekleştirilen kongrede bildirilerini başarı ile sunmuşlardır.

Hemşehrimiz Hitit Üniversitesi Rektörü Sayın  Prof.Dr.Ali Osman ÖZTÜRK ve Kütahya Dumlupınar Üniveristesi rektörü  Sayın Prof.Dr.Kazım UYSAL ile akademik istişarede bulunmuşlardır

Son Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, Pazartesi