Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi

----- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Emre Sezici, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Hakan Kara’dan devraldı.
----- Meslek Yüksekokulumuzun müdür makam odasında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman ve Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Genel Sekreter Yusuf Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Tekeli, müdürlük görevini devreden Prof. Dr. Hakan Kara, müdürlük görevini devralan Prof. Dr. Emre Sezici ve Meslek Yüksekokulumuzun akademik, idari ve destek personelleri katıldı.
----- PROF. DR. KIZILTOPRAK: BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR
----- Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, şunları söyledi:
----- Sevgili arkadaşlar Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz bugüne kadar çok başarılı çalışmalar yaptı. Bu devir teslim töreni, bir bayrak değişimidir. Çalışmaları sebebiyle Hakan Hocamıza teşekkür ediyorum. Emre Hocamıza da bu yolda bizimle birlikte yol kat etmeyi kabul ettiği için teşekkür ediyorum.
----- PROF. DR. KARA: BİR ADIM İLERİYE GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIK
----- Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü devreden Prof. Dr. Hakan Kara düşüncelerini şöyle ifade etti:
----- Bu süreçte ekibimizle özveriyle çalıştık ve okulumuzu devraldığımız arkadaşlardan bir adım olsa dahi ileriye götürmeye çalıştık. Ben burada tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Prof. Dr. Emre Sezici hocamıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. 
----- PROF. DR. SEZİCİ: HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
----- Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü devralan Prof. Dr. Emre Sezici düşüncelerini şöyle ifade etti:
----- Sayın Rektörüm öncelikle bu göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı arz ederim.  
----- Üniversitemize, şehrimize, milletimize akademik katkı sunma görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Meslek Yüksekokulumuzu devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır.  Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum.

----- Devir teslim töreninin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Hakan Kara'ya çiçek ve plaket takdiminde bulunarak bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba