Diploma Ä°ÅŸlemleri

.......... Diploma Almaya Hak Kazandım Neler Yapmalıyım ?

.......... Mezuniuyet tarihinizden itibaren diploma iÅŸlemleri sırası ile öncelikle mezun öÄŸrenciler için yapılan kurulda görüÅŸülür öÄŸrencinin durum deÄŸerlendirilmesi sonucu karara baÄŸlanırsa merkez öÄŸrenci iÅŸlerine diploma basımı için mezun olan öÄŸrencilerimizin listesi bildirilerek diplomalarının basımı saÄŸlanır. Bu Ä°ÅŸlemler tahmini sizin mezuniyet tarihinizdeki dönem sonu tarihinden itibaren 15 gün ile 25 gün arası sürmektedir.

........ Yukarıda belirtilen süreçler sonunda tarafımıza ulaÅŸan diploması hazır öÄŸrencilerin listesi okulumuz Web Sayfası adresindeki öÄŸrenci sekmesi alt sekmesinde bulunan mezun iÅŸlemleri sekmesinde günlük güncelenerek yayınlanır.

.......... Sizin yapmanız gereken bu adresteki excell sayfasını günlük takip ederek istede isminiz bulunması durumunda yine aynı listedeki iliÅŸik kesme belgesini indirerek eksiksiz olarak doldurarak imzalamak, ve de merkez kampüste bulunan SKS daire baÅŸkanlığı, Sürekli EÄŸitim Merkez MüdürlüÄŸü ve Kütüpane Dökümantasyon Daire BaÅŸkanlığındaki ilgili Birimlere elden ve de ÅŸahsen imzalatarak okulumuz diploma servisine baÅŸ vurmanız gerekmektedir.

 

.......... Diplomamı Benim Yerime BaÅŸka Biri Alabilir mi ?

.......... Diplomalar KiÅŸiye Özel kimliklerdir dolayısıyla birinci derceden akrabanız dahi olsa (anne, baba, kardeÅŸ) sizin yerinize bir baÅŸkası diplomanızı alamaz. Ancak Noterden vereceÄŸiniz bir vekaletle, vekaleti verdiÄŸiniz sahÅŸa diplomanız teslim edilebilir.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, Pazartesi