Mezun İşlemleri

           

Mezun Öğrencilerin Dikkatine!

----------Sevgili öğrencilerimiz mezun durumda olmanız halinde diplomanızı alabilmeniz için öncelikle diplomanızın basılmış olması gerekmektedir. Bu işlem mezuniyet tarihinizden itibaren bir kaç hafta sürebilmektedir. Diploması basılmış ve tarafımıza ulaşan öğrencilerimizin listesi aşağıda belirtilmiştir.

----------Üniversitemiz Kalite Komisyonunun aldığı karar gereği mezun olacak tüm öğrencilerimizin DPUMezun ( mezun.dpu.edu.tr ) sistemine kayıt olmaları gerekmektedir. Mezuniyet ilişik kesme süreçlerinde öğrencilerimizin bu sisteme kayıtlı olup olmadıkları kontrol edilecektir.

----------Mezun sistemimiz, Üniversitemiz ile siz kıymetli mezunlarımız arasındaki irtibatın devamını sağlamak, mezunlarımıza iş ve kariyer süreçlerinde destek olabilmek amacıyla kurulmuş bir sistemdir. Bu nedenle tüm mezunlarımızın DPU Mezun sistemine kayıt olmaları önemle rica olunur.

----------Diploma işlemleri şahsen yapılmaktadır. Başka birinin sizin adınıza diploma işlemi yapabilmesi için; birinci dereceden akrabalar da dahil olmak üzere noterden vekalet gerekmektedir.

 

 

      Yukarıdaki diploması hazır öğrenci linkine tıkladığınızda inecek olan Excell formatındaki listeden öğrenci numaranız isim soy isim yada mezuniyet tarihi yazan hücrelerin sağ alt köşesindeki süzme tuşundan aramak istediğiniz veriye göre süzme işlemi yaparak kolay ulaşım sağlanabilir.

 

Son Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, Çarşamba