2021 Yılı Etkinliklerimiz

(2021 Yılı Etkinliklerimiz)

 

(2021/1) Akademik Ödül Teşvik Töreni

Üniversitemizin düzenlediği Akademik Teşvik Töreni online yapılmıştır. Yaptıkları akademik çalışmaları ve aldıkları  akademik teşvik ödülleri ile üniversitemizi  ve okulumuzu ulusal ve uluslararası alanda temsil eden değerli bilim insanı hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

(2021/2) 3. Uluslararası Afrika Kongresi

Afrika Benin'de düzenlenen 3. Uluslararası Afrika Kongresinde okulumuz Öğr. Gör. Murat Kurt "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Türk Ceza Kanunu ile İlişkisi" başlıklı bildirisini sunmuştur.

 

(2021/3) Okulumuzun 2020-2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı

Okulumuzun 2020-2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın Başkanlığı'nda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda uzaktan eğitim uygulamalarında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca, toplantıda Üniversitemizin Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Sayın Öğr. Grv. H. Feyyaz Ebeoğlugil tarafından, Üniversitemizce hazırlanan, Assitance Danışmanlık tarafından verilen Zafer Kalkınma Ajansı'nın  finanse ettiği "Kariyer Gelişiminde Proje Bilgisi" isimli proje yazma ve yürütme konulu eğitimine katılan   akademik personelimize katılm belgeleri verilmiştir.

 

(2021/4) Cübbe Töreni

Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret bölümü Doçent kadrosuna atanan Doç.Dr. H.Günsel Doğrul ile Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri bölümü Doçent kadrosuna atanan Doç.Dr. Ömer Zafer Güven’e doçentlik cübbeleri düzenlenen bir törenle Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından giydirilmiştir. Sayın Rektörümüze ve Üniversitemiz Yönetim Kurulu’na teşekkür eder, meslektaşlarımıza hayırlı olsun der ve başarılarının devamını dileriz.

 

(2021/5) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Her yıl olduğu gibi bu yılda okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması düzenlenmiştir. Ülkemizin ve Dünyamızın içinde bulunduğu pandemiden dolayı bu yıl kutlamalarımız. Kendi içimizde ve kısıtlı olarak yapılmıştır.

Düzenlenen Etkinlikte Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hakan KARA, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet Çelik ve Öğr. Gör. Murat SARIKAYA Okulumuzda Görevli Akademik ve İdari Bayan Personellere İkramda Bulunurken Bu Günün Anlam ve Önemine İşaret Edecek Konuşmalarının Yanı Sıra Okulumuz Adına Birer Adet Çiçek Armağan Etmişlerdir.

 

(2021/6) Girişimcilik Deneyimleri Gençlere Tavsiyeler

Kütahya Sosyal Bilimler MYO'nun 2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemi planlı etkinliklerden ilki gerçekleştirildi.10.03.2021 tarihli saat 16:00 yapılan ilk etkinliğe Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yrd. sayın Hasan Kaya Aşçı oldu., Girişimcilik ve Gençlere Öğütler konulu söyleşisi ile katılımcıları bilgi aktardı.

 

(2021/7) Turizm Taşımacılıkta Sürücü Sorunları ve İnovatif Çözümler Söyleşisi

Okulumuzun planlı 2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemini kapsayan etkinlikler kapsamında 17.03.2021 tarihinde Turse Turizm Taşımacılık Genel Müdürü Sayın Semih Acar misafirimiz oldu. Sayın Acar, Değerli  Akademik, İdari Personele ve Sevgili Öğrencilerimize güncel sektör uygulamaları ve deneyimlerini paylaştı. Yine Sayın Acar, ulaştırma sektörünün önemli çalışanı olan Kaptanlar üzerinde görüşlerini paylaşarak Turse'nin çalışmaları hakkında bilgi ve deneyimlerini aktardı. Turse bünyesinde kurulan Turse Akademi'nin çalışmaları ve Sürücünün Seyir Defteri isimli kitap çalışması hakkında bilgi veren Sayın Acar, turizm ve ulaştırma sektörlerindeki eğitimin önemini belirtti. 

 

(2021/8) E-ticaret ve Pandeminin E-ticarete Etkileri

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve de modetörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Emine Oyur'un yaptığı ve Keramika E-Ticaret Marka Müdürü Tuğba Öztürk Demir'in konuşmacı olarak katılacağı E-Ticaret ve Pandeminin E-Ticarete Etkileri başlıklı söyleşi   24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 14:00'de gerçekleştirildi. 

 

(2021/9) Afet Farkındalığı

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Doç. Dr. Hakan Kara'nın yaptığı ve AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun'un konuşmacı olarak katıldığı Afet Farkındalığı başlıklı söyleşi 29 Mart 2021 Pazartesi günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Sayın Artun, AFAD çalışmaları hakkında bilgi vererek, afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenlerin detaylandırarak, bilgi aktarımında bulunmuştur. Gönüllü çalışmaların ve katılımların süreçlerini detaylandıran, Sayın Artun, ortak çalışmaların önemine dikkat çekmiştir.
 
 

(2021/10) Kobiler ve Girişimcilik

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Hakan Kara'nın yaptığı ve Kütahya KOSGEB Uzmanı Kamil Dinç'in konuşmacı olarak katıldığı, Kobiler ve Girişimcilik başlıklı söyleşi 01 Nisan 2021 Perşembe günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Sayın Dinç KOSGEB hakkında bilgiler vererek KOSGEB’in hedef kitlesi, destek verdiği sektörler ve yeni işletme kuracaklar için detaylı bilgilendirmelerde bulunmuştur. Katılımcıların KOSGEB destekleri konusundaki sorularını örneklerle açıklayan Sayın Dinç işletme geliştirme, yurtdışı Pazar, AR-GE ve ÜR-GE ve Tekno-Yatırım süreçlerine değinmiştir.

(2021/11) 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

Ukrayna Kiev'de 4 Nisan'da gerçekleşen 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresinde okulumuz Öğr. Gör. Murat Kurt "Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu Kapsamında Teknokent Faaliyetlerin Hukuki Analizi" başlıklı bildirisini sunmuştur. 

Ülkemizde her geçen gün önemini kazanan TGB kavramının Üniversite-Sanayi işbirliği ile birleştirilerek ve teşvik unsurlarının da arttırılmasını bunun için de hukuki düzenlemelerin ne şekilde yapılması hususunda  önerilerde bulunmuştur. 

 

(2021/12) Tek Kuşak Tek Yol Projesi ve Türkiye‘nin Dış Ticaretine Olası Etkileri

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi A. Çağrı Buran'ın yaptığı ve Bertan Lojistik Genel Müdürü M. Yavuz Kankavi'nin konuşmacı olarak katıldığı, Tek Kuşak Tek Yol Projesi ve Türkiye'nin Dış Ticaretine Olası Etkileri başlıklı söyleşi 06 Nisan 2021 Salı günü saat 20.00'de çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

 

(2021/13) Turse Akademi Canlı Yayın 

15 Nisan 2021 Perşembe Günü Saat 17:00'de Modatörlüğünü Turse Akademi Koordinatörü Levent ŞAHİN'in Yaptığı ve Konuk Olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Ulaştırma Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hakan KARA Canlı Yayına Katılmıştır.

 

(2021/14) Pes Etme Asla Vazgeçme

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Doç. Dr. Hakan Kara'nın yaptığı ve Kütahya AVM Müdürü Sayın Atakan Tahmas'ın konuşmacı olarak katıldığı, Pes Etme Asla Vazgeçme başlıklı söyleşi 05 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Sayın Tahmas, yöneticilik deneyimlerini paylaşarak, girişimcilik üzerine değerlendirmeler de bulunmuştur. Etkinliğe katılan KUTSO Genel Sekreteri Sayın Salih Nafi Alıç'da güncel girişimcilik üzerine değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşmıştır.

 

(2021/15) Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Otobüs Kaptanlığı Programı Odaklı İşbirliklerini Geliştirme Toplantısı 

Omsan Lojistik ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Otobüs Kaptanlığı Programı odaklı işbirliklerin geliştirme toplantısı 06.05.2021 tarihinde saat 14.00’te çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Omsan Lojistik’ten Sayın Erkan KARACA (Omsan Lojistik Filo Müdürü), Sayın Ahmet ÜZMEZ  (Omsan Lojistik Sürücü İşe Alım ve Eğitim Yöneticisi) ve  Sayın Osman KALAÇ    (Omsan Lojistik Sürücü İşe Alım ve Eğitim Uzmanı) katılmıştır. Toplantıya katılan öğretim elemanları görüş alışverişi yapılmıştır. Kısa, orta ve uzun vadede işbirlikleri üzerinde görüşler paylaşılmıştır.

 

(2021/16) Muhasebe Mesleğinde Kadın Olmanın Avantajları ve Dez Avantajları

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Metin Çalık'ın yaptığı ve Kütahya SMMM Genel Sekreteri Aysel Arat'ın konuşmacı olarak katıldığı, Muhasebe Mesleğinde Kadın Olmanın Avantajları ve Dezavantajları başlıklı söyleşi 08 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Sayın Arat bir kadın olarak mesleği üzerine değerlendirmelerde bulunmuştur. Katılımcıların sorularını yanıtlayan Sayın Arat, muhasebe mesleğine başlayacak olanlara önerilerde bulunmuştur.

 

(2021/17) Covid-19 Sağlık ve Spor

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Doç. Dr. Ömer Zafer Güven'in yaptığı ve DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Sait Erzeybek'in konuşmacı olarak katıldığı, Covid-19 Sağlık ve Spor başlıklı söyleşi 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleşmiştir.

 

(2021/18) 112 Acil Çağrı Merkezi Çalışmaları Müdürlüğü ve Covid-19

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Serpil Gül Ersöz'ün yaptığı ve Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer Yiğit'in konuşmacı olarak katıldığı, 112 Acil Çağrı Merkezi Çalışmaları Müdürlüğü ve Covid-19 başlıklı söyleşi 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 14.00'te çevrim içi olarak gerçekleşmiştir.

 

(2021/19) 2020-2021 Bahar Dönemi Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı

Kütahya Sosyal Bilimler MYO 2020-2021 Bahar Dönemi Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısını çevrimiçi olarak 28.05.2021 tarihinde tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirdi. Akademik Kurul Toplantısının açılış konuşmalarını Okulumuzun Müdürü Sayın Doç. Dr. Hakan Kara yaparak dönemin genel bir değerlendirme ve Okul Yönetimi olarak Bahar Dönemi faaliyetleri ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunmuştur. Bölüm Başkanlarının ve Akademik Personelin  yaptıkları genel değerlendirmeler ve bilgilendirmeler ile gelecek dönem için faaliyetlerin akademik planlar üzerinde görüş alışverişinde bulunulmuştur.

 

(2021/20) İş-işgören Uyumu Üzerine Re-Organizasyon Projesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan ve yürütücülüğünü Sayın Doç. Dr. Hakan Kara'nın yaptığı iş-işgören uyumu üzerine re-organizasyon projesi tamamlanmıştır.

Proje kapanış törenine, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Fatih Alkış, Genel Sekreter Sayın Salih Nafi ALIÇ, Genel Sekreter Yrd. Sayın Ümran Kertiş, Sayın Prof. Dr. Mehmet Tevfik Bayer, Kurumsal İletişim Birimi'nden Sayın Melike Köse ve Bilgi Sistemleri Birimi'nden Sayın Kaan Varol katılmıştır.

Proje sunumunun ardından, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet Özotraç işbirlikler ve projeler devamı konusunda görüş bildirmişlerdir.

 

(2021/21) 2020-2021 Mezuniyet Etkinliği

Mezuniyet Programı 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 13.00-17:30 saatleri arasında Germiyan Yerleşkesi Kütahya Teknik Bilimler MYO ön bahçesinde gerçekleştirilmiştir.

 

(2021/22) 2021-2022 Güz Dönemi Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı

Kütahya Sosyal Bilimler MYO 2021-2022 Güz Dönemi Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı çevrimiçi olarak 17.09.2021 tarihinde tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantısının açılış konuşmalarını Okul Müdürü Sayın Doç. Dr. Hakan Kara yaparak güz dönemi ders kayıt işlemleri ve yeni dönemde örgün ve uzaktan olarak Covid-19 Pandemi tedbirleri kapsamında yürütülecek olan derslerin işleyişleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bölüm Başkanlarının ve Akademik Personelin yaptıkları genel değerlendirmeler ve bilgilendirmeler ile güz dönemine ait fikir alışverişinde bulunulmuştur.

 

(2021/23) 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Oryantasyon Programı

2021 – 2022 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı bölüm temelli oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. 1 ve 2. Sınıf öğrencilerimiz bölüm başkanlıklarından okulumuzun yönetmelikler çerçevesinde işleyişi hakkında bilgiler almıştır.

Ulaştırma Hizmetleri bölüm başkanı Doç. Dr. Hakan KARA Kaptanlık programı öğrencilerini Otobüs İşletmeciliği kitabını hediye ederek program hakkında bilgi vermiştir.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Metin ÇALIK bilgisayar laboratuvarında muhasebe bölümünü uygulamalı eğitimlerle ve öğrenci yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirme yapmıştır.

Yönetim Organizasyon bölüm başkanı Doç. Dr. Emre Sezici bölüm öğrencilerine yönetmelik ve eğitim öğretimle ilgili diğer konularda bilgilendirme yapmıştır.  

 

(2021/24) Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi ve Okulumuz Eğitim ve Öğretimde İşbirliğini Geliştiriyor.

Sayın Kütahya Valimiz Ali Çelik Beyefendinin destekleri ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Sayın Tamer Yiğit Beyefendi, Çağrı Hizmetleri Programı'nda  öğrencilerimizin geleceğe ve mesleklerine hazırlanmalarinda uygulamalı eğitimleri yürütecektir.

 

(2021/25) Kütahya Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya Sosyal Bilimler MYO Eğitimde İşbirliğini Geliştiriyor.

Kütahya Emniyet Müdürü Sayın Necmettin Koç Beyefendinin destekleri ile Değerli Emniyet Mensupları Sayın Mesut Karadağ ve Sayın Ufuk Kandemir, Ulaştırma Hizmetler Bölümü Kaptanlık Programında Trafik ve Yol Güvenliği ve Genel Trafik Bilgisi dersleri eğitimlerini yürüteceklerdir.

 

(2021/26) Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Dersi

Otobus Kaptanlığı bölümü ikinci sınıf öğrencilerine Protokol ve Sosyal Davranış kuralları dersine misafir olan  deneyimli makam şöförü Adil Cengiz tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. M.Y.O. Müdürü Doç. Dr. Hakan Kara ve dersi yürüten Öğr.Grv.Dr.. Gülten Şen, Adil CENGİZ beye derse  yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti,

 

(2021/27) 112 Acil Çağrı Merkezi Ziyareti

Okulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serpil GÜL ERSÖZ, Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’ne işbirliği ve desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmuştur.

 

(2021/28) Engellere Farklı Bir Bakış

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve modetörlüğünü Doç. Dr. Hakan Kara ve Dr. Gülten Şen'in yaptığı ve Sayın Hatice Yakar ile Sayın Aylin Girgin Yavuz'un konuşmacı olarak katıldığı, Engellere Farklı Bir Bakış başlıklı söyleşimiz  02 Aralık 2021 Perşembe günü saat 11.30' da Amfi 3 de gerçekleştirilmiştir.

 

(2021/29) Engelsiz Üniversite

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz "Engelsiz Üniversite" çalışmaları için; Kütahya Sosyal Bilimler MYO adına düzenlenmiş teşekkür belgesi okul müdürümüz Doç. Dr. Hakan KARA'ya Rektör Yardıncımız Prof. Dr. Atilla BATUR tarafından takdim edilmiştir ..

Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda 03 Aralık 2021 Cuma günü düzenlenen törene okul çalışanlarımızın yanısıra engelliler derneğinden Mehmet TEMEL katılmıştır. 

 

(2021/30) Kütahya Güzel Sanatlar MYO Ziyaretimiz

Kütahya Sosyal Bilimler MYO adına, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Hakan KARA, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Murat SARIKAYA ve idari personellerimiz; Kütahya Güzel Sanatlar MYO okul müdürü Doç. Dr. Pınar YAZGAÇ ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilemiştir.

 

(2021/31) 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının İlk Teknik Gezisi

Okulumuz Turist Rehberliği programının 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilk teknik gezisi olarak,  2. Sınıf öğrencileri Arkeoloji ve Müzecilik dersi bünyesinde kentimizin müze ve tarihi camilerine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen teknik gezi sayesinde öğrencilerimiz geleceğin rehberleri olarak turist rehberliği mesleğinin tecrübe etme hem de kentin tarihi ve turistik alanlarını mesleki bir gözle görme şansı bulmuş oldu.

 

(2021/32) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Okulumuz Öğrencileri Buluştu

Gençlerin Sosyal, Kültürel, Sanat ve Sportif faaliyetler çerçevesinde boş zamanlarını nasıl olumlu olarak değerlendirecekleri hakkında öğrencilerle konuşmalar yapılmıştır.  Öğrencilerimizin topluma aktif birer vatandaş olarak katılması ve  zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarının önemini vurgulayan konuşma sohbet havasında soru cevaplarla son bulmuştur. Okul Müdürü Doç. Dr. Hakan Kara Gençlik merkezi personellerine katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir.

 

(2021/33) Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Dersi

Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü birinci sınıf öğrencilerine Protokol ve sosyal davranış kuralları dersine okulumuz öğrenci işlerinde görevli  Arastirmaci Fatih Mehmet Dere misafir olarak katılmıştır. Sohbet ortamında geçen söyleşide büro protokolü uygulamalı anlatılmıştır. M.Y.O müdürü Doç. Dr Hakan Kara ve dersi yürüten Ögr. Grv. Dr. Gülten Şen,  Fatih Mehmet Dere' ye yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etmişlerdir.

 

(2021/34) Gençlik Merkezinin Ziyareti

Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin, Gençlik Lideri Cihan Şahan ve Gençlik Lideri Kübra Yıldırım Okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimize yönelik yapılabilecek işbirliği üzerinde görüş alışverişinde bulunmuşlardır

 

(2021/35) Öğrenci Konsey Başkanlığının Ziyareti

Dumlupınar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak ziyaretimize gelen Konsey Başkanı Gülsen ÖZDEMİR ve Başkan Sekreteri Abdülmuttalip ŞAHAN ile Dumlupınar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Hakan KARA hocamız ve toplantıya katılan Sosyal Bilimler Temsilcisi Büşra MENGÜVERDİ, Teknik Bilimler Temsilcisi Abdülkadir BAYRAM,Güzel Sanat Temsilcisi Hilal ARÇA ile toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda Meslek Yüksekokulumuzda yapabileceğimiz faaliyetler ve öğrenci talepleri görüşüldü. 
Bizi ziyarete gelen Konsey Başkanı Gülsen ÖZDEMİR ve Başkan Sekreteri Abdülmuttalip ŞAHAN’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

(2021/36) Müzik Dinletisi

Son Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, Salı