2020-2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı

Okulumuzun 2020-2021 Bahar Eğitim ve Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın Başkanlığı'nda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda uzaktan eğitim uygulamalarında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca, toplantıda Üniversitemizin Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Sayın Öğr. Grv. H. Feyyaz Ebeoğlugil tarafından, Üniversitemizce hazırlanan, Assitance Danışmanlık tarafından verilen Zafer Kalkınma Ajansı'nın  finanse ettiği "Kariyer Gelişiminde Proje Bilgisi" isimli proje yazma ve yürütme konulu eğitimine katılan   akademik personelimize katılm belgeleri verilmiştir.

Etkinlik Tarihleri 22 - 23 Şubat 2021, Pazartesi    |    Saat :11:59
Etkinlik Yeri Güzel Sanatlar MYO Koferans Salonu
Etkinlik Türü Bilgilendirme Toplantısı
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın, Üniversitemizin Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Sayın Öğr. Grv. H. Feyyaz Ebeoğlugil
23 Şubat 2021, Salı / 765 defa okundu.