2019/2 Sayılı Toplantı

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

KÜTAHYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

YÖNETİM SİSTEMİ ALT ÇALIŞMA GRUBU

 

Toplantı tarihi ve saati

12.12.2019   SAAT14:00

Toplantı Sayısı

2019/2

 

GÜNDEM MADDELERİ:

1-Açılış konuşması ve yoklama

2-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması,

3-Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının değerlendirilmesi,

4-Bir sonraki toplantının gündem maddelerinin ve tarihinin belirlenmesi,

5-Dilek ve temenniler.

 

KARARLAR:

1- Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Koordinatörü Doç. Dr. Emre SEZİCİ tarafından “Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Bilgilendirme Toplantısı” açılış konuşması ve yoklama yapıldı.

2- Toplantı gündem maddeleri okundu. Gündem maddeleri olduğu gibi kabul edildi.

3- Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalandı.

4- Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının değerlendirilmesine geçildi:

 

-Doç. Dr. Emre SEZİCİ, Dr. Öğr. Üyesi Ö. Zafer GÜVEN ve Dr. Öğr. Üyesi S. Süreyya BENGÜL tarafından hazırlanan KSMBYO’ nun yönetsel ve idari yapılanma şemasının oluşturulmasına ilişkin rapor değerlendirerek aşağıdaki şekli ile oy birliğiyle kabul edildi.

- KSBMYO İdari personelinin görev tanımlarının belirlenmesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında MYO Sekreteri Hüseyin ÇAYIR tarafından kurul üyelerine bilgi verildi ve diğer toplantıda rapor olarak sunulmasına karar verildi.

- Birim içi öğrenci temelli süreçlerin, bilgi ve belgelerin mevcut durumlarının belirlenip güncellenmesi ile ilgili Öğr. Gör. Muhammed YILMAZ, Öğr. Gör. Murat KURT, Araştırmacı (6191) Fatih Mehmet DERE ve Bilgisayar İşletmen Zekeriya AKKAŞ’ ın hazırlamış olduğu rapor değerlendirildi. Bir sonraki toplantıda matbu evrak ve tutanakların güncellenerek son şeklinin rapor halinde sunulmasına karar verildi.

- Öğr. Gör. Necip ÖZDEMİR’ in  KSBMYO akademik ve idari personelin özgeçmiş taslak formu üzerine yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alındı ve son şekliyle bir sonraki toplantıda rapor olarak sunulmasına ve değerlendirilmesine karar verildi.

- Teknisyen Adil CENGİZ ve Bilgisayar İşletmeni Hakan DEMİRHAN'ın KSBMYO mevcut taşınır taşınmaz kaynak ihtiyaçlarının belirlenmesi hususunda sundukları rapor kapsamında demirbaş malzeme listesi incelendi. Bir sonraki toplantıda ihtiyaç dökümlerinin belirlenmesi için yapılan çalışmaların rapor olarak sunulmasına karar verildi.

- Hizmetli Memur Hasan Hüseyin GENÇ’ in KSBMYO mevcut staj sürecinin tanımlanıp, güncellenmesi hususunda hazırlıkları içeren rapor değerlendirildi. Bir sonraki toplantıda devam eden güncellenme sürecine ilişkin yapılan çalışmaların rapor olarak sunulmasına ve değerlendirilmesine karar verildi.  

7-Bir sonraki toplantının 2020 yılının ilk çeyreğinde belirlenecek bir tarihte KSBMYO Toplantı odasında yapılmasına ve gündem maddelerinin aşağıdaki şekilde olmasına karar verilmiştir.

GÜNDEM MADDELERİ:

-Açılış konuşması ve yoklama

-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması,

-Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının değerlendirilmesi,

8- Dilek ve temenniler ile toplantı sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, Pazartesi