2019/2 Sayılı Toplantı

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu

Toplantı tarihi ve saati

12.12.2019/12:00

Toplantı Sayısı

2019/2

 

GÜNDEM MADDELERİ

1- Açılış konuşması ve yoklama

2-        Gündem maddelerinin okunarak ilave edilecek husus varsa gündeme madde olarak alınması,

3-        Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının değerlendirilmesi.

4-        Bir sonraki toplantının gündem maddelerinin ve tarihinin belirlenmesi.

5-      Dilek ve temenniler.

 

KARARLAR:

1-12.12.2019 tarihli toplantı davetine istinaden Kütahya Sosyal Bilimler MYO 302 no.lu sınıfta saat:12:00 de katılım listesinde belirtilen üyelerin katılımı ile toplanıldı. Toplantının başlangıcında Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Metin ÇALIK tarafından “Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Toplantısı” açılış konuşması yapıldı.

2-Toplantı gündem maddeleri okundu. “Gündem maddelerinin olduğu gibi kabul edilmesine” karar verildi ve gündeme geçildi.

3-Bir önceki toplantıda kararlaştırılan Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Personel, idari personel, öğrenciler ve dış paydalara yönelik uygulanacak Memnuniyet Anketi uygulamasının hayata geçirilmesine ilişkin sonuçlananlar ve devam edenlerle ilgili anket uygulama grubu üyelerinden görüş ve düşünceler ele alındı.

- Akademik Personel Memnuniyet Anketi Uygulama Grubunda görevlendirilen Öğr.Grv. Muhammed YILMAZ, Öğr.Grv. Recep UYANIK ve Öğr.Grv. Kadri AVCI tarafından gerçekleştirilen anket uygulaması, analiz ve yorumu hakkında bilgi verildi. Anket analiz ve yorum sonuçlarının gözden geçirildikten sonra Meslek Yüksekokulumuz WEB Sayfasında da yayınlanmasına karar verildi.

- İdari Personel Memnuniyet Anketi Uygulama Grubunda görevlendirilen Memur Ramazan TETİK tarafından gerçekleştirilen anket uygulamasının, analiz ve yorumunun Öğr.Grv. Serdar AYDINYURT tarafından gerçekleştirildiği, analiz sonuçlarının Dr.Öğr.Üyesi H.Günsel DOĞRUL ve Dr.Öğr.Üyesi A.Naci DOĞRUL tarafından gözden geçirilmesi hakkında bilgiler verildi. İlgili anket analiz ve yorum sonuçlarının nihai olarak gözden geçirildikten sonra Meslek Yüksekokulumuz WEB Sayfasında da yayınlanmasına karar verildi.

- Öğrenci  Memnuniyet Anketi Uygulama Grubunda görevlendirilen Öğr.Grv. Hüseyin EROL, Öğr.Grv. Mehmet ÇELİK, Öğr.Grv. Mehmet DOĞANAY, Öğr.Grv. Gülşen ÖZ ve Teknisyen Adil CENGİZ tarafından gerçekleştirilen anket uygulaması hakkında bilgi verildi. Anket sorularının sisteme giriş işlemi Öğr.Grv. Gülşen ÖZ tarafından, anket verilerinin girişi ise Öğr.Grv. Hüseyin EROL, Öğr.Grv. Mehmet ÇELİK, Öğr.Grv.            Mehmet DOĞANAY ve Teknisyen Adil CENGİZ tarafından gerçekleştirilmiştir.  Gerçekleştirilen öğrenci memnuniyet anket uygulamasının analiz ve yorumunun en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

- Dış Paydaş Memnuniyet Anketi Uygulama Grubunda görevlendirilen Dr.Öğr.Üyesi Metin ÇALIK, Dr.Öğr.Üyesi Arzu BAYKARA TAŞKAYA, Öğr.Grv. Damla ŞENYÜZ, Öğr.Grv. Tuba BOZOKLUOĞLU, Bekçi Bekir KARA tarafından gerçekleştirilen anket uygulaması hakkında bilgi verildi. Uygulanan anket örneklem sayısının daha da artırılmasına karar verildi. Anket uygulamasının bir an önce tamamlanarak anketin analiz ve yorumunun da en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

4-Bir sonraki Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu toplantısının 2020 Şubat ayı içerisinde KSBMYO Toplantı odasında yapılmasına ve gündem maddelerinin aşağıdaki şekilde olmasına karar verilmiştir.

GÜNDEM MADDELERİ:

-Açılış konuşması ve yoklama

-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması,

-Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının değerlendirilmesi,

-Dilek ve temenniler.

İdari Personel Anket ve Değerlendirmeleri 

Akademik Personel Anket ve Değerlendirmeleri

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, Salı