2019/1 Sayılı Toplantı

2019/1

GÜNDEM MADDELERİ:

1-Açılış konuşması ve yoklama

2-Gündem maddelerinin okunarak ilave edilecek husus varsa gündeme madde olarak alınması,

3- Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu üyelerinin güncellenmesi,

4-Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Başkan yardımcılığının belirlenmesi,

5-Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu raportörünün belirlenmesi,

6-Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubunun çalışma esaslarının belirlenmesi,

7-Paydaşlarımızın çalışma grubumuzla iletişime geçmeleri için bir mail hesabı açılması hususu,

8-İç ve dış paydaşlarımızın memnuniyet düzeylerini belirlemek için anketlerin hazırlanması,

9-Anketlerin hazırlanması ve uygulanmasına ilişkin görev dağılımının yapılması

10-Bir sonraki toplantının gündem maddelerinin ve tarihinin belirlenmesi görüşüldü.

11-Dilek ve temenniler.

1-14.11.2019 tarihli toplantı davetine istinaden Kütahya Sosyal Bilimler MYO Toplantı Odasında saat:12:00 de katılım listesinde belirtilen üyelerin katılımı ile toplanıldı. Toplantının başlangıcında Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Metin ÇALIK tarafından “Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Toplantısı” açılış konuşması yapıldı.

2-Toplantı gündem maddeleri okundu. “Gündem maddelerinin olduğu gibi kabul edilmesine” karar verildi ve gündeme geçildi.

3-Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu üyelerinin güncellenmesi üzerine görüşüldü; Yapılan görüşmeler sonucunda olduğu gibi kabul edildi.

4- Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Emine OYUR’ un Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

5- Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu Üyelerinden Şef Erdoğan SAZLI’ nın Raportörlük görevine getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

6- Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubunun çalışma esaslarını belirlemek üzere gerekli araştırmaların yapılması kararlaştırıldı.

7-Üniversitemiz Kalite Politikası doğrultusunda paydaşlarımızın çalışma grubumuzla iletişime geçmeleri için bir mail hesabı (ksbmyomda@dpu.edu.tr) açılmasına ve çalışma grubu üyelerinin iletişimini kolaylaştırma amacıyla Telefon WhatsApp grubu oluşturulması kararlaştırıldı.

8- İç ve dış paydaşlarımızın memnuniyet düzeylerini belirlemek için hazırlanan ve üniversitenin kalite komisyonunun sitesinde yer alan http://kalite.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/6869/anket-ornekleri anketlerin sorularının kullanılmasına karar verildi.

Akademik Personel Memnuniyet Anketinin internet ortamında uygulanması için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs-yNio3kXNicxPgLd_PoDidfcSeSw_U5Kc9yQrMNeDsoCeg/viewform?vc=0&c=0&w=1 internet adresinde Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Personel Memnuniyet Anketi uygulaması hayata geçirilmiştir. Öğrenci ve idari personel anketlerinin de benzer şekilde uygulanması çalışmalarına devam edilmektedir.

9- Anketlerin hazırlama ve uygulanması için görev dağılımı şu şekilde yapıldı:

MEVCUT DURUM VE MEMNUNİYET ANALİZİ ALT ÇALIŞMA GRUBU

Bekçi

Bekir KARA

Üye

10-KSBMYO Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu üyeleri ile 13.12.2019 Cuma Günü Saat 12:00 de değerlendirme toplantısı yapılmasına, gündem maddesi olarak bir önceki toplantıda alınan kararların üzerine değerlendirme yapılmasına toplantıya katılanların oy birliği ile karar verildi.

11-Dilek ve temenniler ile toplantı sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, Salı