Öğrencilerimizden Kevser Çoban‘ın Yazdığı “Papatyadan Prenses“adlı Kitabı İçin İmza Günü

----------Büro Yönetimi Öğrencimizden Kevser ÇOBAN tüm öğrencilerimize örnek olacak bir davranışla yazdığı "PAPATYADAN PRENSES" adlı kitabını imza günü ile tanıttı. Desteklerini esirgemeyen Okul Yönetimi'miz adına Müdürümüz Doç.Dr.Hakan KARA bu mutlu gününde öğrencimizin yanındaydı ve başarılarının devamını dileyerek tebrik etti.

----------PAPATYA PRENSES adlı kitaptan alıntı ;  Henüz 8 yaşında olan Eylül samimi ve sevecen tavırlarıyla okulu dahil tüm çevresinde herkesin sevdiği bir çocuk, çok küçük yaşlarından beri papatyaları özel duygularla kucaklamış ve onları gerçekten özenle sevmiştir.

----------Eylülün hayatı hiç tahmin etmeyeceği şekilde değişir. Çok küçük yaşta Kanser olduğunu  öğrenir ve sadece umutlarıyla yaşadığı bu yolculukta sımsıkı tutunduğu papatyalarla yürür. Peki kanseri yenebilecek mi....?

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, Pazartesi