Kütahya‘nın Sanatçıları Karma Resim Sergisi

Türkiye Yüzyılı etkinlikleri kapsamında Kütahya'nın Sanatçıları Karma Resim Sergisi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman TOPRAK 'ın teşrifleri ve açılışını ypmasıyla 15 - 19 Mart 2024 tarihlerinde Meslek Yüksekolumuz fuaye alanında gerçekleştirilmiştir. İlimizin çok değerli sanatçıları; Ressam Sayın Mehmet Sabri TEZCAN, Ressam Sayın Bayram YILDIZ ve Ressam - Heykeltraş Sayın Mustafa Kemal ALTINSOY 'un eserlerinin sergilendiği etkinliğe üniversitemizin tüm birimlerinden çok sayıda akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ilgi göstermiş ve ziyaret etmiştir.

Başta Sayın Rektörümüz ve duayen sanatçılarımıza teşrif ve katkıları için şükranlarımızı arz ediyor, ziyaretleriyle etkinliğimize değer katan misafirlerimize ve emeği geçen personelimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba