2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi

2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi

     Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Servisinde görevli Memur Şahin Elmülk tarafından yeni başlayan öğrencilerimize 24 Eylül 2024 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonunda “Oryantasyon Eğitimi” verildi. 

     Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Emre Sezici, Oryantasyon Eğitim Programının açılış konuşmasının sonunda, “Öğrencilerimizin üniversite yaşantısını ve akademik yaşama alışmalarını kolaylaştırmak, akademik yaşama özgü yeni bir terminolojiyle ve öğrencilerimizin eğitim yaşantılarına yön verecek kurallar bütünlüğüyle tanışmalarını sağlamak en önemli görevlerimizden biridir.”  diyerek bu anlamlı çalışmaya katılım gösteren öğrencilere teşekkür etti. 

     Sonrasında öğrencilere, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS), Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnternet Sitesi, Kütahya Sosyal Bilimler MYO internet sayfası, Ders Programları, Sınav Programları, Örnek Dilekçeler, Ders Muafiyeti, Öğrenci Kimlik Kartları, Dönem İçinde Yapılacak Sınavlar, Sınav Sonucuna Yapılacak İtiraz Süreci, Kayıt Yenilemeler, Sınıf Geçme Koşulları, Harf Notları, Derslere Devam Zorunluluğu, Mezuniyet ve İlişik Kesme İşlemleri ve son olarak Zorunlu Staj Süreci ile ilgili önemli bilgiler verildi. 

     Oryantasyon programında ayrıca Evliya Çelebi Kampüsü ile ilgili tanıtım yapılarak Kütüphane Hizmeti, Olimpik Havuz ve Spor Salonları, Öğrenci Toplulukları, Yemekhane hakkında bilgi verildi. 

     Son olarak Öğrenci Disiplin Yönetmeliğinde geçen önemli hususlara değinilerek Oryantasyon Etkinliği son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2024, Çarşamba