KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°

21.12.2019/ 10:00

GÜNDEM MADDELERÄ°

1. Açılış konuÅŸması ve yoklama
  3. AR-GE Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  4. EÄŸitim ve ÖÄŸretim Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  5. Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  6. Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  7. WEB Sayfası ve Bologna Bilgileri Güncelleme Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  8. UluslararasılaÅŸma Alt Çalışma Grubunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  9. Birim Danışma Kurulu 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  10. Birim Kalite Kurulunun 2019-02 sayılı toplantı tutanaklarının deÄŸerlendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  11. Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu içerisinde Engelli Birimi kurulması ve personel yetkilendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  12. Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu içerisinde Birim Kalite Yönetim Sistemi KoordinatörlüÄŸü Ofisi kurulması ve personel yetkilendirilmesi üzerine görüÅŸme,
  13. Bir sonraki toplantının gündem maddelerinin ve tarihinin belirlenmesi,
  14. Dilek ve temenniler.

1-Kalite Güvence Sistemi Alt Çalışma Grubu Koordinatörü Doç. Dr. Hakan KARA tarafından “Kalite Güvence Sistemi Alt Çalışma Grubu Bilgilendirme Toplantısı” açılış konuÅŸması yapıldı.

2-Toplantı gündem maddeleri okundu. “Gündem maddelerinin olduÄŸu gibi kabul edildi.

3-AR-GE Alt Çalışma Grubunun 11.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

7-EÄŸitim ve ÖÄŸretim Alt Çalışma Grubunun 12.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi

8-Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubunun 11.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

9-Birim Danışma Kurulu 12.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

• Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu içerisinde kurulan Engelsiz EÄŸitim KoordinatörlüÄŸü Biriminde yürütülecek iÅŸ ve iÅŸlemlerin personel yetkilendirilmesi üzerine görüÅŸme neticesinde; ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri personeli Memur Arya Albina BÄ°LGÄ°N ‘in ve Yardımcı/yedek personel olarak Memur Hasan Hüseyin GENÇ’in görevlidirilmesi oy birliÄŸi ile kabul edildi.

10-Birim Kalite Kurulunun 19.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi

11-Mevcut Durum ve Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Gurubunun 12.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

12-WEB Sayfası ve Bologna Bilgileri Güncelleme Alt Çalışma Grubunun 12.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

13-UluslararasılaÅŸma Alt Çalışma Grubunun 11.12.2019 tarih ve 2019-02 sayılı toplantısında alınan kararlar üzerine görüÅŸüldü ve olduÄŸu gibi kabul edildi.

14-Bir sonraki toplantının da KSBMYO Toplantı odasında yapılmasına ve gündem maddelerinin aÅŸağıdaki ÅŸekilde olmasına karar verilmiÅŸtir.

GÜNDEM MADDELERÄ°:

-Açılış konuÅŸması ve yoklama

-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması,

-Bir önceki toplantıda planlanan Faaliyet Raporlarının deÄŸerlendirilmesi,

15-Dilek ve temenniler ile toplantı sona ermiÅŸtir.

Doç. Dr. Hakan KARA

Koordinatör