Cam Kemik Hastaları Farkındalık Haftası

06-13 Mayıs 2022 Cam Kemik Hastaları Farkındalık Haftası kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler MYO ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Birimi işbirliği ile  Sayın Burak SAKÇI'yı 11 Mayıs 2022 tarihinde Kütahya Sosyal Bilimler MYO'da konuşmacı olarak misafir edilmiştir.

Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hasan Göçmez, Daire Başkanı Sayın Ahmet Ulu, Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Fatma Uz, akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Sayın Sakçı 'Kemiklerimiz Kırılsa da Umutlarımız Sağlam" konulu konuşmasını gerçekleştirmiştir. Konuşmaları kapsamında farkındalık oluşturmak için yaptığı çalışmaları kendi yaşamından örneklendirmistir.

Etkinlik sonunda Sayın Sakçı'nın kaleme aldığı, "Umutlar Kırılmaz" isimli kitap çalışmasını katılımcılara hediye etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2022, Çarşamba