Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 100. Yıl Sergisi

Okulumuz ve Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KUSAD) işbirliği ile düzenlenen 46 Sanatçı 86 Eserin yer aldığı Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 1922 100. Yıl Sergisi Dumlupınar Kaymakamı Sayın Buğra Karadağ, Okulumuzun Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hakan Kara, Okulumuzun Müdür yardımcıları Sayın Dr. Öğretim Üyesi Emine Oyur, Dr. Öğretim Üyesi Serpil Ersöz, Okul Sekreterimiz Sayın Bülent Kıvanç, Kütahya Valiliği Halkla İlişkiler Müdürü Haniyet Özkalay, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Öncel, KUSAD Başkanı Sayın Bayram Yıldız,   çok sayıda sanatçı, sanat sever, akademik, idari personel, öğrencilerin katılımıyla 08.04.2022 tarihinde açılmıştır. Sergi bir hafta süreyle ziyarete açık olacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, Pazartesi