2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Oryantasyon Programı

2021 – 2022 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı bölüm temelli oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. 1 ve 2. Sınıf öğrencilerimiz bölüm başkanlıklarından okulumuzun yönetmelikler çerçevesinde işleyişi hakkında bilgiler almıştır.

Ulaştırma Hizmetleri bölüm başkanı Doç. Dr. Hakan KARA Kaptanlık programı öğrencilerini Otobüs İşletmeciliği kitabını hediye ederek program hakkında bilgi vermiştir.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Metin ÇALIK bilgisayar laboratuvarında muhasebe bölümünü uygulamalı eğitimlerle ve öğrenci yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirme yapmıştır.

Yönetim Organizasyon bölüm başkanı Doç. Dr. Emre Sezici bölüm öğrencilerine yönetmelik ve eğitim öğretimle ilgili diğer konularda bilgilendirme yapmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, Pazartesi