Erasmus / Mevlana / Farabi Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısının İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde yürütülmekte olan Erasmus+ / Mevlana / Farabi Değişim Programları kapsamında 2020 – 2021 Akademik Yılı başvuru sürecinde yapılacak işlemlerle ilgili öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme toplantısı Meslek Yüksek Okulumuzda gerçekleştirildi.

17 Ocak Pazartesi günü saat 14:00’te Anfi 3.’te düzenlenen toplantıya Germiyan Yerleşkesinde yer alan Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu ile Beden Eğitimi ve Yüksekokulu’ndan çok sayıda öğrenci ve öğretim görevlisi katıldı. Bilgilendirme toplantısında Erasmus değişim proğramı hakkında Öğr. Grv. Elif KÖRPE, Mevlana değişim proğramı hakkında Öğr. Grv. Berrin DEMİR ve Farabi değişim proğramı hakkında bilgisayar işletmeni Şakir FERİZ değişim proğramları hakkında sunumlarını yaptılar.

Sunumlarında değişim proğramlarının kapsadığı ülkeler, yurt dışında staj yapabilme imkanları, verilecek hibeler, başvuru tarihleri, başvuru için gerekli not ortalaması, yabancı dil sınavı ve sağlayacağı imkanlar hakkında bilgiler verildi. Sunum sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplanarak toplantının daha verimli olması sağlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2020, Salı