2020 Kariyer Günleri

MuhasebeMesleği İçin Çıkarımlar: Kariyer Planlama Kararlarına Etkisi,

Kariyer Günleri 2020 serisi proğramı çerçevesinde Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından düzenlenen “Muhasebe Mesleği İçin Çıkarımlar: Kariyer Planlama Kararlarına Etkisi” konulu proğram Anfi 3’te gerçekleştirildi. Proğrama konuşmacı olarak Yeminli Mali Müşavir Mustafa EROL ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İlknur ÖZEL katıldılar. Proğrama öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Proğram sonunda Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan KARA tarafından konuşmacılara Kariyer Günleri 2020 ve Serbest Muhasebeciler günü adına plaket verildi.  Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Metin ÇALIK ve Öğr.Grv. Dr. Mehmet GÖL tarafından konuşmacılar ve öğrencilere katılımları için teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, Cumartesi