Kütahya Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Şerife Önder, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Öğrenciler ile Buluştu.

............... Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Şerife ÖNDER Gediz Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesinde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler ile buluştu. Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak üzere TÜBİTAK, 2014 yılından itibaren uzman bilim insanlarını özellikle dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile “Bilim Söyleşileri” adı altında etkinlikler yapmaktadır.

............... TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Gediz Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesinde Bilim Söyleşisine katılan Doç. Dr. Şerife ÖNDER öğrencilere akademik kariyer basamakları ve bilimsel ilerlemede karşılaşılan engeller ve bu engelleri aşmak için yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler vermiştir. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen söyleşinin sonunda okul müdürü Sn. Murat DEMİRCAN tarafından günün anısına Doç Dr. Şerife ÖNDER’e plaket takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, Salı