İlki 9-10 Eylül 2017 Tarihlerinde Dumlupınar Üniversitesi Ev Sahipliğinde Kütahya’da Gerçekleştirilen Seri Çalıştayların Altıncısı Lojistik Derneği (Loder) ve Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli MYO İşbirliği ile Düzenlenen 6. Lojistik Eğitim Standartları Çalıştayı 4-5 Mayıs 2019 Tarihlerinde Gaziantep’te Gerçekleştirildi.

İlki 9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde Kütahya’da gerçekleştirilen seri çalıştayların altıncısına; LODER Başkanı ve Lojistik Eğitim Standartları (LES) Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, LES Komitesi üyeleri Pîrî Reis Üniversitesi DMYO Öğretim Görevlisi Barbaros Büyüksağnak ve KeyLine Genel Müdürü Dr. Kayıhan Ö. Turan, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan ile aralarında okulumuz Lojistik programı Dr. Öğr. Üyesi Ali Çağrı Buran'ın da yer aldığı 60'a yakın öğretim üyesi / öğretim görevlisi, sektör temsilcisi ve UNİ-LODER üyesi öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, Perşembe