Kütahya’da 9.su Düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği 2. Bölge Futbol Turnuvası ve Toplantısına Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Kara Katılmışlardır.

Üniversitemiz Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu aracılığıyla Kütahya Hakem ve Gözlemciler Şubesine vermiş olduğu toplantı ve organizasyon desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Remzi GÖREN'e ve Okul Müdürümüz Doç.Dr.Hakan KARA'ya teşekkür hediyeleri takdim edilmiştir. İşbirliğinin sürdürülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, Pazartesi