Öğrencilere Yönelik Olarak Gerçekleştirilecek, Kariyer ve Mezun Merkezi Tanıtımı (Dpükamer) ve “Özgeçmiş Hazırlama (Cv), Etkili İş Görüşmesi, Mülakat Teknikleri ve İş Arama Becerileri” Konulu Eğitim Semineri Düzenlenmiştir.

Her yıl gerçekleştirilmesi planlanan; İnsan Kaynakları Profesyonellerini, İnsan Kaynakları Şirketleri Yetkililerini ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarını öğrencilerimizle bir araya getirilerek “etkili cv hazırlama, mülakat süreci, staj, iş başvuruları ve iş görüşmeleri, genel olarak iş yaşantısı” Kariyer Zirvesi gerçekleştirilmesi hususunda 04.03.2019 tarihinde saat 13.00’de 2 No’lu Amfide seminer düzenlenmiştir.

Seminer DPÜKAMER Müdürü Öğr.Grv.H.Feyyaz EBEOĞLUGİL, İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU ve de Kütahya  Sosyal Bilimler MYO ve Kütahya Güzel Sanatlar MYO işbirliği ile ve ortak öğrencilerimizin katılımla gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, Pazartesi