1 Mart Muhasebeciler Gününü Okulumuz Muhasebe Bölümü Öğrencileri Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ile Kutladı.

----------DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler MYO Muhasebe Bölümü Öğretim Üyeleri Doç.Dr.Şerife ÖNDER, Dr.Öğretim Üyesi Metin ÇALIK ve Öğr.Grv.Tuba BOZOKLUOĞLU koordinatörlüğünde, meslek yüksekokulumuzun muhasebe bölümü öğrencilerine “Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Mesleğinin Dünü Bugünü” isimli seminer düzenlenmiştir.

----------Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Mali Müşavir Tuğba Sarıtaş Aydın, Mali Müşavir Mehmet Latif Karataş ve Mali Müşavir Mehmet Mahir Kulalı’nın katılımı ile gerçekleştirilen seminer, 1 Mart 2019 cuma günü saat 15.00 da amfi 2 de yapıldı.

----------Seminerde Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Mali Müşavir Tuğba Sarıtaş Aydın, Mali Müşavir Mehmet Latif Karataş ve Mali Müşavir Mehmet Mahir Kulalı, öğrencilerimize mali müşavirlik, yeminli mali müşavirlik ve bağımsız denetçi mesleğine ilişkin güncel bilgileri ve tecrübelerini aktarmışlardır. Soru cevap bölümü ile öğrencilerin meslek ve özellikle staj ile ilgili sorularını da yanıtlayan katılımcılara programın sonunda Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Önder tarafından plaket takdimi yapılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, Pazartesi