İdeasoft Firması ve Paydaşları E-ticaret Alanındaki Bilgi ve Tecrübelerini Öğrencilerimizle Paylaşıyor

DR.ÖĞR.ÜYESİ S.SÜREYYA BENGÜL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE, MESLEK YÜKSEK OKULUMUZUN ÖĞRENCİLERİ SEKTÖRLE BULUŞUYOR. E-TİCARET ALANINDA TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ FİRMALARINDAN BİRİ OLAN İDEASOF FİRMASI İŞBİRLİĞİ İLE 21 MART 2019 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13. 00 DA AMFİ 3’DE SERTİFİKALI E-TİCARET EĞİTİMİ DÜZENLENMİŞTİR.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

*Türkiye ve Dünya'da Rakamlarla E-ticaret (e-ticarette nasıl başarılı olunur?)

*E-ticarette Teknik Gereksinimler (Yazılımda neler olmalı, e-ticaret paneli kullanımı, e-ticarette ödeme sistemleri)

*E-ticarette Tasarım ( E-ticaret sitelerinin tasarımında nelere dikkat etmeli hangi detaylar hangi alanlar için kullanılmalı)

*E-ihracat ve lojistik sistemleri

*Dijital Pazarlama ve İnternet Reklamcılığı (Google partneri olan iş ortakları ile birlikte; e-ticarette olması gereken dijital süreçler hakkında bilgi verilecektir.)

Son Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, Perşembe