Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Kara’nın Yürüttüğü İnsan Kaynakları Yetkinlik Analizi Çalışmalarını Yerinde Görmek İçin Tülomsaş’a Ziyarette Bulundu.

--------Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN, Okul Müdürümüz Doç.Dr. Hakan KARA’nın yürüttüğü İnsan Kaynakları Yetkinlik Analizi çalışmalarını yerinde görmek için Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.’ye (TÜLOMSAŞ) ziyarette bulundu.

--------TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Sayın Hayri AVCI’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında her iki kurum arasında yapılacak işbirlikleri olanaklarının araştırılması ve geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

--------Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Genel Müdür Hayri AVCI görüşmelerden ve yapılacak işbirlikleri konusunda memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Etkinlik Tarihleri 29 - 30 Nisan 2019, Pazartesi    |    Saat :16:57 - 16:58
Etkinlik Yeri Eskişehir’deki Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
30 Nisan 2019, Salı / 381 defa okundu.