İdeasoft Firması ve Paydaşları E-ticaret Alanındaki Bilgi ve Tecrübelerini Öğrencilerimizle Paylaşıyor.

İDEASOFT FİRMASI VE PAYDAŞLARI E-TİCARET ALANINDAKİ BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞIYOR.

-----------DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi S.Süreyya BENGÜL’ün koordinatörlüğünde, meslek yüksekokulumuzun pazarlama, lojistik, dış ticaret ve bankacılık ve sigortacılık bölümü öğrencilerine “E-Ticaret” eğitimi düzenlenmiştir.

-----------Türkiye’nin lider E-Ticaret firması olan İdeasoft ve Google’un reklam ajansı olan Tek Kılavuz Dijital Performans Ajansı tarafından verilen eğitimde, İdeasoft firmasından; Stratejik Pazarlama Uzmanı Gizem Aksoy, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Tolga Sonat ve Tasarım Müdürü İlkan Parasayan, Tek Kılavuz Dijital Performans Ajansından İş Geliştirme Müdürü Kerem Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen eğitim 21.03.2019 tarihinde Amfi 3’de saat 13.00 da gerçekleştirilmiştir.

-----------Eğitime katılan firma yetkilileri, E- Ticaretin dünü bugünü ve geleceği, e-ticaret yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar, web sitesi tasarımı ve e-ticaretin tüm boyutları ile ilgili bilgileri öğrencilerimize aktarmışlardır. Soru cevap bölümü ile öğrencilerin E- Ticaretle ilgili sorularını da yanıtlayan katılımcılara programın sonunda Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi S.Süreyya BENGÜL tarafından plaket takdimi yapılmıştır.

-----------Program sonunda firma yetkilerince eğitime katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verilmiştir.

Etkinlik Tarihleri 21 Mart 2019, Perşembe    |    Saat :13:00 - 15:00
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
22 Mart 2019, Cuma / 216 defa okundu.