08 Mart 2019 Kadınlar Günü Kutlamaları Katılımcıların Büyük İlgisi ile Coşkuyla Kutlandı

KÜTAHYA SOSYAL BİLİMLER MYO TARAFINDAN DÜZENLENEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI BÜYÜK BİR İLGİ İLE KUTLANDI

----------Program Akışının Okulumuz Öğrencilerinden Gökçen UYSAL'ın Davetlilere Sunmasının Ardından Açılış Konuşmasını Yapmak Üzere Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Remzi GÖREN Kürsüye Davet Edildi. Günün Anlam ve Önemine Değinen Konuşmanı Yapan Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Remzi GÖREN Tüm Kadınların Dünya Kadınlar Gününü  Kutlayarak Konuşmasını Sonlandırmıştır. Bu Anlamlı Günde Bizleri Onurlandıran Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Remzi GÖREN'e Okulumuz Adına Teşekkür Ederiz.

Boliş Plastik ve Kimya Sanayi Güral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevim GÜRAL'ın Katkılarıyla Devam Eden Etkinliğimiz Sevim Hanımın Anlamlı Konuşması ve Slayt Gösterisi Eşliğinde Devam Etmiştir. Sayın Sevim Güral'a Okulumuz Adına Teşekkür Ederiz.

Programımız Okulumuzun Hazırlattığı 8 Mart Kadınlar Gününe Özel "KADIN TEMALI" Kısa Film Gösterisiyle Sürdürülmüştür.

Programımız Okulumuz Tarafından Düzenlenen Folklor Gösterisiyle Devam Etti. Gösterisini Üniversitemiz Folklor Grubu Sundu.

Programımız Meşk-i Dem Gurubunun Sunduğu Müzik Dinletisi İle Devam Etmiştir. Grup Üyelerine; Solist Deniz YALAZAN, Tanbur Halim KARAAĞAOĞLU, Neyler Ali İhsan ÇANAKOĞLU, Ersin ÖZÇOBAN, Ud Nihat ÖZDEN, Kanun Uysal ALTAŞ ve Usul Salih EREZ'e Okulumuz Adına Teşekkür Ederiz.

Müzik Ziyafeti Ardından Katılımcılara Çiçek ve Plaket Töreni Düzenlenmiştir.

Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Remzi GÖREN Katılımlarından ve Katkılarından Dolayı Boliş Plastik ve Kimya Sanayi Güral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevim GÜRAL Hanım Efendiye Plaket ve Çiçek Takdim Etmiştir.

Hazırlanan Karma Sergide Emeklerini Bu Özel Gün İçin Esirgemeyen KÜSAD Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sayın Bayram YILDIZ’a Okulumuz Adına Doç.Dr.Şerife ÖNDER Çiçek ve Plaket Takdim Etmiştir. Değerli KÜSAD Dernek Katılanlarına Teşekkür Ederiz.

Karma Serginin Hazırlanmasında Bizlerden Desteğini Esirgemeyen Güzel Sanatlar Müdürü Doç.Dr.Eda TAŞÇI Hanım Efendi Tarafından Küyahya Girişimci ve Sanatcı Kadınlar Derneği Başkanı Sayın İnayet YILDIZ'a Çiçek ve Plaket Takdim Etmiştir. Ayrıca  Dernek Üyelerine Programımıza Katılma Nezaketi Gösteren Kadınlara Katkılarından Dolayı Çiçek Takdim Etmiştir. Programımıza Katılan Değerli Dernek Başkan ve Üyeleri; İnayet YILDIZ, Şule ERDEM, Ayşe KAÇAN, Zehra EFE POLAT, Saadet AYDOĞDU, Nalan YAŞAR, Belgin PAK, Arzu KIVANÇ, Şaziye İLGÜN, Ümmühan ORUÇ, Serpil ERPOLAT, Zeynep ÖDEN, Betül ERPOLAT, Nurhan GEZEN, Meral ÜLKEBAY, Sibel TEMELKIRAN ve Suna ULUCAN'a Okulumuz Adına Teşekkür Ederiz.

Meşk-i Dem Müzik Grubu Üyelerine Çiçek, Plaket ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Belgesini Okul Müdürümüz DoçDr.Hakan KARA Takdim Etmiştir.

Kapanış Konuşmasını Okul Müdürümüz Doç.Dr.Hakan KARA Yapmış Günün Anlam ve Önemine Değinerek Okulumuz Adına Katılımlarından Dolayı Şehit Annesine Plaket ve Çiçek Vermek Üzere Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Rezmi GÖREN'i Sahneye Davet Etmiştir. Salon Bu Özel Konuşmayı Ayakta Alkışlamıştır.

Programımızın Sonunda Karma Sergi Açılışı Yapılarak Değerli Davetlilerimizin Beğenisine Sunulmuştur.

ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE İÇTEN VE SAMİMİ YARDIMLARINDAN DOLAYI KÜTAHYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

GÜNÜN ANLAM ve ÖNEMİNE İSTİNADEN TÜM KADINLARIN YANI SIRA OKULUMUZUN DEĞERLİ KADIN PERSONELLERİNİDE TEBRİK EDİYORUZ.

----------------------------

Etkinlik Tarihleri 07 - 08 Mart 2019, Perşembe    |    Saat :12:45 - 18:05
Etkinlik Yeri Amfi 3
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Etkinlik Sitesi http://ksbmyo.dpu.edu.tr/tr/index/etkinlik/1491/08-mart-2019-kadinlar-gunu-kutlamalari
13 Mart 2019, Çarşamba / 558 defa okundu.