2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Remzi GÖREN, değerli öğretim elemanlarımız ve mezun olan öğrencilerimizin ailelerinin katılımlarıyla 26 Mayıs 2017 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesi olan Germiyan Yerleşkesinde çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Mezuniyet töreninde Kütahya yöresine ait folklor gösterisi sahnelendi. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Remzi GÖREN, Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Sayın Ömer Zafer GÜVEN, Müdür Yardımcılamız Yrd.Doç.Dr. Sayın Abdullah Naci Doğrul ve Öğr.Gör.Dr. Sayın Ali Çağrı BURAN plaket takdim edildi. Takdiminin ardından öğrencilerimiz, hep birlikte kep atma heyecanını yaşadı. Törenlerin sonunda gelen konuklara canlı müzik eşliğinde Mezuniyet Pilavı ikram edildi.

RESİM GALERİSİ

Mezuniyet Öncesi Anfilerimizde Yapılan; Bölümlerinde Derece Alan Öğrencilerimize Hediye ve Başarı Belgeleri Dağıtıldı.

Tören Hazırlıklarından Kareler

Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Remzi GÖNEN' in Katılımıyla Tören Başlamış, Rektör Hocamızın Konuşması ve Okulumuz Birincilerine Plaket Vermesiyle Devam Etmiştir. Meslek Yüksekokulumuz İkinci ve Üçüncülerine Plaketleri Okul Müdürlerimiz ve Müdür yardımcılarımız Tarafından Verildi.

Törenimiz Konfetiler Eşliğinde Geleneksel Kep Atma Merasimi İle Devam Etti.

Kütahya Yöresine Ait Folklör Gösterisinin Ardından Canlı Müzikle Öğrencilerimiz Eğlendiler. Bu arada Mezuniyet Plavı Dağıtımı Yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, Pazartesi